Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Prefectul a avut prima întâlnire cu directorii de deconcentrate

Category: Eveniment Published: Monday, 16 March 2009 Written by Mihai Toma

Noul prefect Marcel Proca a avut, vineri, prima întâlnire cu directorii serviciilor deconcentrate din judeţul Argeş. Prefectul şi-a prezentat intenţiile vis-a-vis de abordarea relaţiei dintre Instituţia Prefectului, pe de o parte, şi servicii publice deconcentrate, pe de alta, şi le-a cerut şefilor de instituţii o comunicare corectă şi promptă a problemelor de actualitate din activitatea acestora. Marcel Proca a dat ca exemplu în acest sens comunicarea întârziată pe care a făcut-o Autoritatea de Sănătate Publică Argeş referitor la cazurile de botulism din judeţ, la circa o lună de la apariţia lor.

Relaţia cu cetăţeanul trebuie să devină prioritară pentru instituţii

Totodată, prefectul le-a atras atenţia şefilor de instituţii că relaţia cu cetăţeanul trebuie să devină şi pentru ei o prioritate. "Fiecare serviciu deconcentrat va trebui să-şi realizeze o strategie de îmbunătăţire a activităţii de relaţii cu publicul, prin reducerea birocraţiei şi a timpilor de aşteptare la ghişee", a precizat Marcel Proca. De asemenea, prefectul le-a cerut directorilor de instituţii care au competenţa de a emite avize necesare documentaţiei pentru accesarea fondurilor europene să reducă perioada de acordare a acestora. Prezent la şedinţă, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, i-a asigurat pe cei prezenţi de toată susţinerea sa şi a instituţiei pe care o conduce în derularea activităţilor şi a subliniat importanţa colaborării dintre instituţiile administraţiei publice judeţene. ”În ultima perioadă s-au întâmplat lucruri care ne-au afectat imaginea judeţului şi împreună trebuie să facem cât mai multe lucruri pozitive pentru remedierea acestora şi pentru binele cetăţenilor judeţului Argeş”, a declarat Constantin Nicolescu.
Hits: 1022

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments