Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

La Albeşti se vor produce sucuri naturale

Category: Eveniment Published: Wednesday, 08 April 2009 Written by Catalin Popa

 

Zilele trecute, în comuna Albeşti, au început lucrările la construcţia unei fabrici de sucuri naturale. La inaugurarea lucrărilor au participat subprefectul Adrian Lazăr, dar şi alte personalităţi locale. „Acest proiect este în valoare de 1.600.000 de euro 

şi este realizat cu finanţare europeană, în proporţie de 50%, prin programul derulat pentru dezvoltarea rurală. Am cumpărat utilaje de ultimă generaţie în valoare de 400.000 de euro, toate aduse din Germania. Sperăm ca în toamnă să putem produce. Firma care execută lucrările este R.M.R Curtea de Argeş”, ne-a explicat Gheorghe Manea, proprietarul acestei investiţii. La început, producţia firmei se va baza în proporţie de 80% pe export. „Până când ne vom forma ca brand vom lucra mai mult pentru export. În plus vom crea aproximativ 45 de locuri de muncă aici în comună. Vom lucra cu câte 15 oameni pe schimb. Însă cel mai important este faptul că în procesul de producţie al sucurilor nu va interveni nimeni, acestea fiind 100% naturale. Pot spune chiar că sunt unice în ţară. Nimeni nu mai are aşa ceva”, a mai spus mândru Gheorghe Manea.

 

Hits: 1051

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments