Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Şoferii argeşeni ocupă primul loc pe ţară la consumul de alcool

Category: Eveniment Published: Tuesday, 28 April 2009 Written by Mihai Toma
 
După scandalul permiselor, şoferii argeşeni au intrat din nou în atenţia opiniei publice cu un record negativ. Argeşenii ocupă primul loc pe ţară la conducere sub influenţa alcoolului şi locul al doilea la depăşirea limitei legale de viteză, după 
cum arată bilanţul activităţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean pe primul trimestru al acestui an, prezentat ieri. Potrivit datelor din bilanţ, poliţiştii argeşeni au reţinut în primele luni ale anului peste 1.500 de permise de conducere. Dintre acestea, 228 au fost reţinute pentru consum de alcool şi 436 pentru depăşirea limitei legale de viteză, ocupând din acest punct de vedere primul, respectiv, al doilea loc la nivel naţional. De la începutul acestui an, pe şoselele din Argeş s-au produs 64 de accidente grave, în urma cărora 11 oameni au murit şi 58 au fost răniţi grav. Poliţiştii au derulat în ultimele luni mai multe acţiuni de prevenire şi au aplicat aproape 25.000 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi.
Hits: 959

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments