Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Comuna Corbeni, sărbătorită ieri

Category: Eveniment Published: Monday, 11 May 2009 Written by Laura Ilie

Ieri după amiază, sute de locuitori din Corbeni, împreună cu personalităţi locale şi judeţene, au sărbătorit ziua comunei. Primarul Daniel Dincuţă, cu tricolorul pus peste costum, a alergat în toate părţile să îşi întâmpine oaspeţii, oameni importanţi, veniţi la sărbătoare fără vreo legătură cu faptul că de sâmbătă a început campania electorală pentru alegerile europarlamentare.
Prea Sfinţa Sa Calinic a sosit la Corbeni însoţit de mulţi dinre preoţii argeşeni, PSD a fost reprezentat la cel mai înalt nivel, de asemenea şi PD-L.  Sătenii au stat câtva timp în soare, cu ochii pe aleea pe care veneau personalităţile, iar pe unii dintre parlamentari, foarte puţini, ce-i drept, îi identificau şi plecau să se pozeze cu ei. Sărbătoarea a început cu o slujbă religioasă, a continuat cu discursuri şi s-a încheiat cu un spectacol focloric. Mai multe amănunte despre modul în care s-au distrat cei din Corbeni ieri, la ziua comunei lor, aflaţi din ziarul nostru de mâine.
Hits: 952

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments