Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Fuego revine la Curtea de Argeş

Category: Eveniment Published: Monday, 01 June 2009 Written by Catalin Popa

Trupa de Estrada a Teatrului „Alexandru Davila” din Piteşti va prezenta, vineri, 12 iunie, la ora 18.00, pe scena Casei de Cultură „George Topârceanu”, spectacolul „Diabolik Show” de Ion Popa. Invitatul special al acestui eveniment va fi Paul Surugiu, cunoscut sub numele de Fuego, unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică latino din România. La spectacol vor mai participa interpreţii Iulia Pupezescu, Claudiu Zamfir, Mirela Negru, Marius Bălan, trupa de balet a Teatrului „Alexandru Davila”, dar şi formaţia Dan Dimitriu Band. Preţul unui bilet de intrare la acest spectacol este de 10 lei, iar pentru pensionari, elevi şi studenţi costul unui bilet este de 5 lei. Însă, ziarul INTERES ARGEŞEAN în colaborare cu Casa de Cultură „George Topârceanu” oferă argeşenilor posibilitatea de a câştiga trei invitaţii pentru două persoane la acest spectacol. Astfel, începând de astăzi va fi lansat un nou concurs.
Argeşenii care vor aduce la sediul redacţiei noastre cele mai multe taloane vor intra în posesia celor trei invitaţii valabile pentru acest spectacol. În acest fel veţi fi şi informaţi, citind ziarul nostru, dar vă şi puteţi distra la spectacol, alături de noi. Aşteptăm taloanele dumneavoastră, pe adresa redacţiei.
Hits: 1031

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments