Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Mâine se deschide Târgul Meşterilor Populari

Category: Eveniment Published: Monday, 11 August 2014 Written by Interes argesean

Mâine, la ora 10:00, va avea loc deschiderea celei de-a XVI- a ediţii a Târgului Meşterilor Populari, ce se desfăşoară în fiecare an la Curtea de Argeş, cu prilejul Zilelor Municipiului. De această dată, locaţia târgului a fost schimbată. Acesta nu va mai fi amplasat în zona situată între Liceul Tehnologic „Constantin Dobrescu” şi Mănăstirea Curtea de Argeş, ci în parcarea din faţa Liceului Tehnologic Industrial.
La manifestare vor participa în jur de 40 de meşteri populari, atât din municipiul nostru, cât şi din alte regiuni ale ţării, care vor prezenta o gamă variată de produse tradiţionale, specifice zonelor din care provin. Nu vor lipsi nici în acest an obiectele sculptate în lemn, costumele populare, vasele din ceramică, icoanele pictate pe sticlă sau păpuşile din pănuşi de porumb. Astfel, argeşenii, dar şi turiştii care vor veni la Curtea de Argeş în cursul acestei săptămâni, vor avea ocazia să cumpere o mulţime de obiecte şi produse artizanale realizate de meşteri populari din întreaga ţară.

Hits: 867

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments