Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Politia a dat in sfarsit aviz pentru mutarea statiei de taxi

Category: Administratie Published: Monday, 09 February 2009 Written by Gabriela Dobra
Ieri, pe adresa primăriei, a sosit avizul din partea poliţiei, ce va permite mutarea staţiei de taxi din faţa instituţiei administrative. În cadrul ultimei şedinţe a legislativului municipal, consilierii au votat ca staţia să fie mutată din faţa primăriei, pe strada Mihai Bravu, lângă Biserica Sfântul Gheorghe, acolo unde a mai funcţionat şi în urmă cu câţiva ani. Staţia însă nu a fost mutată imediat, pentru că se aştepta avizul din partea Poliţiei Curtea de Argeş. În sfârşit avizul a sosit, iar reprezentanţii primăriei speră să mute astăzi staţia. “Imediat după ce am primit avizul de la Poliţiei am făcut o cerere către S.P.G.C. şi le-am solicitat ajutorul pentru  a amenaja şi semnaliza corespunzător noua locaţie a staţiei de taxi. Dacă vremea ne va permite, chiar astăzi vom muta staţia. O să cerem şi sprijinul celor de la Circulaţie şi o să îi mutăm lângă biserică. Vor parca în şir indian, până lângă sifonărie”, ne-a declarat Nicolae Păunescu, şeful Biroului Transport din cadrul primăriei.
Rămâne de văzut dacă într-adevăr staţia va fi mutată. Şi anul trecut a mai fost o iniţiativă în acest sens, ba chiar au fost montate două indicatoare, însă staţia tot pe bulevard a rămas.
Hits: 1536

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments