Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Creşte tariful la apă cu 30%. Liberalii nu vor vota majorarea

Category: Administratie Published: Monday, 19 November 2018 Written by Interes argesean

Administratorul Aquaterm, Gabriel Nastea, a spus la Adunarea Generală Extraordonară a Acţionarilor de săptămâna trecută că a trimis la ANRSC documentele în vederea obţinerii avizului pentru creşterea tarifului la apă şi canal. „Am trimis fundamentarea, în două săptămâni o să primim un răspuns. Consiliul Local va deicide apoi dacă va creşte tarifele”, a spus Nastea.

Potrivit acestuia, creşterea pentru care s-a solicitat aviz de la ANRSC (Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice) este de 30%.

 „Noi, grupul consilierilor liberali,nu vom vota majorarea tarifelor la apă şi canal, să fie clar. Am mai spus asta şi suntem consecvenţi. Nu putem să votăm o astfel de majorare în condiţiile în care calitatea apei nu se schimbă şi nici avariile nu dispar”, a spus Cristian Mitrofan, preşedintele PNL Curtea de Argeş şi consilier local, membru al Adunării Generale a Acţionarilor SC Aquaterm.

Hits: 795

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments