Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

18 ore s-a lucrat la deszăpezire la Curtea de Argeş. Bradul de Crăciun s-a rupt.

Category: Administratie Published: Monday, 17 December 2018 Written by Interes argesean

De duminică şi până luni după amiază la Curtea de Argeş a nins continuu. Oraşul a fost acoperit de zăpadă, aşa cum anul trecut s-a întâmplat într-o singură zi. Circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate peste tot, din mai multe cauze. Maşinile neechipate corespunzător s-au chinuit să iasă din nămeţi în vreme ce pe trotuare pietonii mergeau cu dificultate.Într-unul din cartierele oraşului zăpada grea a rupt cablurile de curent iar pompierii au intervenit imediat pentru remedierea situaţiei.

Bradul de Crăciun amplasat în parcarea de lângă sala de sport s-a rupt, iar zăpada atingea, la orele prânzului, peste 40 de centimetri.

Directorul Serviciul Public de Gospodărie, Ioan Ghiţă,  spune că la Curtea de Argeş s-a lucrat mult timp la deszăpezire. „Am ieşit pe străzi încă de duminică seara şi am lucrat aproape 18 ore la deszăpezire. În seara aceasta (luni – n.a.) vom ieşi din nou pentru ca marţi de dimineaţă străzile să fie curate”, ne-a spus Ioan Ghiţă.

Utilajele de deszăpezire au fost blocate de maşinile lăsate pe stradă, iar în unele cazuri proprietarii  acestora nici măcar nu au vrut să le mute pentru ca să facă loc drumarilor.

Dacă deszăpezirea a fost făcută cum trebuie la Curtea de Argeş, însă, cetăţenii au aflat singuri

Hits: 1645

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments (1)