Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

BDO BUSINESS ADVISORY evaluează Aquaterm şi ne spune ce perspective mai are

Category: Administratie Published: Friday, 21 December 2018 Written by Interes argesean

7.398,75 de euro, adică 34.453,00 de lei costă evaluarea Aquaterm pe ultimii cinci ani şi creionarea perspectivelor de dezvoltare. Analiza va fi făcută de o firmă din Bucureşti, S.C. BDO BUSINESS ADVISORY S.R.L., conform LicitatiaPublica.ro. Anunţul achiziţiei a fost postat pe sistemul electronic de achiziţii publice săptămâna trecută, autoritatea care semnează contractul cu firma şi care a comandat studiul fiind Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Curtea de Argeş.

Realizarea acestui studiu a fost aprobată la ultima Adunare Generală a Acţionarilor Aquaterm, Adunare care este constituită din Consiliul Local.

După cum aţi aflat din ziarul nostru, contractul este pentru realizarea unui „Studiu de evaluare a performanțelor financiare și operaționale a SC AQUATERM AG98 SA” şi presupune mai multe lucruri – „Evaluarea performaţelor financiare și operaționale, Compararea performanțelor cu operatorii regionali din sector; Analiza de suportabilitate a populației; Analiza conformării la Directiva apei potabile și Directiva apelor uzate; Analiza posibilităților de conformare (estimare generală a nevoii de investiții, resurse financiare disponibile, capacitate de implementare investiții, etc),Analiza bonității financiare; Analiza perspectivelor de dezvoltare sustenabilă”.

Studiul a fost comandat „în vederea eficientizării activităţii Aquaterm”, în cadrul acestuia urmând să fie  analizate „performanțele financiare și operaționale pe ultimii 5 ani de activitate, inclusiv perspectivele de dezvoltare”.   

BDO BUSINESS ADVISORY este o societate înfiinţată în 1992, cu o cifră de afaceri în 2017 de 5.711.368 de lei, şi care se ocupă cu „Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management”.

Hits: 1829

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments