Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

7 miliarde pentru locul de joacă de la Terasa 1 Mai

Category: Administratie Published: Thursday, 17 January 2019 Written by Interes argesean

Administraţia locală de la Curtea de Argeş va reface anul acesta două zone, Terasa 1 Mai şi parcul din lateralul Centrului de Cultură şi Arte „George Topîrceanu”.

La Terasa 1 Mai vor fi reamenajate locul de joacă şi parcul de lângă el. „Vom face chioşcuri în care să se poată juca table sau şah, profităm şi de copacii care sunt acolo şi care fac umbră. Vom pune bănci şi vom schimba obiectele de la locul de joacă, astfel încât zona că aibă un cu totul alt aspect”, spune primarul Constantin Panţurescu. Potrivit studiului de fezabilitate, terenul va fi amenajat pe o suprafaţă de 4773 metri pătraţi. Vor fi refăcute aleile pietonale, se montează câteva echipamente exterioare profesionale de fitness pentru adulţi şi trei foişoare cu mese şi bănci. Valoarea totală a investiţiilor se ridică la 779.886,73 lei, durata de realizare fiind de trei luni.

La Centrul de Cultură locul de joacă va fi amenajat în lateralul clădirii, mai departe de stradă, şi va fi mobilat cu obiecte de calitate şi cu un sistem de fântâni arteziene modern, a mai spus edilul. Suprafaţa care va fi amenajată este de 2408 metri pătraţi, iar proiectul propune „refacerea completă a amenajării locului de joacă pentru copii”, cu alei pietonale, obiecte de iluminat solare, bănci  exterioare de-a lungul aleii pietonale în zonade joacă şi la fîntâni, Costul acestei modernizări este de 388.230,73 lei.

Hits: 2022

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments