Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Viceprimarul Jubleanu despre activitatea angajaţilor de la salubritate în aceste zile - „Golesc coşurile de gunoi!”

Category: Administratie Published: Tuesday, 29 January 2019 Written by Interes argesean

În această perioadă când străzile sunt pline de zăpadă, măturărorii SC Salubritate Publică Urbană Curtea de Argeş SRL nu pot face mare lucru cu măturile. Şi totuşi, ei vin la serviciu ca şi în zilele de vară când nu mai prididesc cu măturatul străzilor. Viceprimarul Gabriel Jubleanu este preşedintele comisiei de recepţie a activităţii de salubritate, şi, în această calitate, ne-a spus că iarna angajaţii societăţii de salubritate „golesc coşurile de gunoi”.

„Nu pot mătura dacă e zăpadă, aşa că golesc coşurile şi fac alte activităţi de acest gen. Nu putem să-i trimitem acasă”, ne-a spus viceprimarul Jubleanu. Lunar, societatea de salubritate facturează către Primărie munca prestată pentru curăţarea străzilor, iar factura e achitată de această instituţie din bugetul local. O comisie prezidată de viceprimar recepţionează serviciile la o lună după ce acestea au fost prestate, dar „controale se fac zilnic”, susţine vicele Jubleanu. Neoficial, angajaţii Salubrităţii dau o mână de ajutor fratelui Serviciul Public de Gospodărie Comunală care are printre sarcini şi deszăpezirea străzilor şi a trotuarelor, dar pentru această activitate Salubritatea nu primeşte bani.

Hits: 1714

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments