Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Administrația locală rămâne fără bani în ultimul trimestru al anului

Category: Administratie Published: Tuesday, 09 April 2019 Written by Interes argesean

Consiliul Județean nu a dat municipiului niciun leu pentru echilibrarea bugetului

Dezbaterea publică a bugetului local al municipiului Curtea de Argeș ar putea avea loc în jurul datei de 18 aprilie, dar termenul nu e sigur, conform directorului economic al Primăriei, Gheorghe Florescu. Veniturile sunt cam aceleași de anul trecut, iar cheltuielile ar trebui să fie la fel. Cum se se întâmplă asta nu se ştie, pentru că la acest moment nu se acoperă cheltuielile cu salariile și asistența socială în ultimul trimestru al acestuin an.

Cetățenii care au plătit taxele și impozitele locale până la sfârșitul lunii martie au beneficiat de o reducere de 10 %. La Curtea de Argeș, încasările la finalul primului trimestru al acestui an sunt cam aceleași cu cele de anul trecut. La persoane fizice sunt aproape la fel încasările, dar la persoanele juridice sunt încasări mai mici. De la Consiliul Județean nu am primit niciun leu pentru echilibrarea bugetului”, spune directorul economic al Primăriei.

Hits: 1026

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments