Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local din 29 octombrie

Category: Administratie Published: Monday, 28 October 2019 Written by Interes argesean

Marţi, 29 octombrie, aleşii locali sunt convocaţi de primarul Constantin Panţurescu la şedinţa ordinară a lunii octombrie a Consiliului Local.

Pe ordinea de zi a şedinţei figurează 14 proiecte de hotărâri, după cum urmează:

1. Proiect de hotărâre pentru alegerea președintelui de ședință

 2. Proiect de hotărâre pentru conferirea unor  diplome.

 3. Aprobarea  proceselor verbale   încheiate în  ședințele   anterioare. 

 4. Proiect de hotărâre privind trecerea unui bun imobil din domeniul public în domeniul privat al municipiului Curtea de Argeș.

 5. Proiect de hotărâre privind prelungirea unui contract de concesiune.

 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea unui schimb de terenuri.

 7. Proiect de hotărâre privind protecția mediului în Municipiul Curtea de Argeș.

 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Direcției de Asistenţă Socială prin reorganizarea unor activități.

 9. Proiect de hotărâre privind modificarea organigramei și a statului de funcții la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor.

 10. Proiect de hotărâre pentru rectificarea Bugetului local și a Bugetului instituțiilor finanțate integral sau parțial din venituri proprii pe anul 2019.

 11. Proiect de hotărâre privind reorganizarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență și pentru aprobarea organigramei, a statului de funcții și a sectorului de competență.

 12. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului S.C. AQUATERM AG 98-S.A. pentru anul 2019.

 13. Proiect de hotărâre pentru desemnarea celui de-al treilea reprezentant al consiliului local în consiliile de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar care organizează învățământ profesional tehnic.

 14. Proiect de hotărâre pentru aprobarea completării inventarului bunurilor imobile aparținând domeniului privat al municipiului Curtea de Argeș cu o construcție.

 Ultimul punct de pe ordinea de zi este punctul  “Diverse”, la care consilierii prezintă problemele care le-au fost aduse la cunoştinţă de cetăţeni, iar cetăţenii pot vorbi despre problemele pe care le au.  

Proiectele de hotărâre au primit avize consultative de la Comisia economică, Comisia jurídică, Comisia de Urbanism, Amenajarea Teritoriului și Protecția Mediului, Comisia de Cultură, sănătate, muncă și protecție socială, Comisia de învățământ, cultură, sănătate și de la Comisia de comerț și servicii publice.

 La proiectele de hotărâri se pot depune amendamente.

Hits: 946

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments