Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Consiliul Local a decis!Strada Râmnicu Vâlcea, reparată în regim de urgenţă

Category: Administratie Published: Thursday, 21 November 2019 Written by Interes argesean

Consolidarea DN73C, strada Râmnicu Vălcea din Curtea de Argeş, la Şipot, se va face în regim de urgenţă, au decis consilierii locali. Specialiştii au propus două soluţii, una care presupune blocarea străzii pentru trei luni, şi alta prin care drumul naţional rămâne deschis circulaţiei. Prima variantă vizează demolarea podeţului existent şi realizarea unuia nou, lucrare care costă 604.636,33 lei, fără TVA, iar a doua, care presupune refacerea dispozitivelor de scurgere a apelor în lungul drumului, costă 322.399,36 lei, fără TVA. Consilierii locali au ales varianta mai ieftină. „Situaţia de la Şipot se agravează în fiecare zi, iar lucrarea se face în regim de urgenţă”, a spus primarul Constantin Panţurescu.

Problemele la carosabil în acea zonă sunt vechi, iar dacă nu se face nimic e posibil ca DN73C să se blocheze „pe cale naturală”, asfaltul cedând sub greutatea maşinilor care circulă.

Hits: 641

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments