Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Aleşii locali la final de drum. Cristian Mitrofan, un consilier local care a votat împotriva scumpirii apei şi a creşterii salariilor

Category: Administratie Published: Tuesday, 11 February 2020 Written by Interes argesean

Mandatul actualului Consiliu Local se apropie de sfârşit. În acest an, în iunie, vom avea din nou alegeri locale şi probabil că unii dintre actualii consilieri locali nu se vor mai regăsi nici măcar pe listele de candidaţi. În această rubrică o să citiţi o cronică a activităţii fiecărui consilier şi a fiecărui grup de consilieri. Astăzi, despre Cristian Mitrofan, liderul consilierilor PNL, preşedintele organizaţiei locale.

Cristian Mitrofan este un tip simpatic, spun cei care îl cunosc. E implicat în politică de peste 20 de ani, a fost şi este consilier local şi viceprimar, şi ştie cum stau lucrurile cu administraţia locală. S-a văzut asta la şedinţe şi în felul în care conduce grupul consilierilor liberali, consilieri care au avut intervenţii aproape la fiecare punct al fiecărei şedinţe din acest mandat. Mitrofan, şi grupul de aleşi locali PNL, au votat împotriva scumpirii apei, a măririi salariilor din administraţia locală fără aplicarea unor criterii de performanță, împotriva măririi prețului apei, împotriva măririi taxelor și impozitelor pentru cetățenii și societățile din Curtea de Argeș. Tot Cristian Mitrofan şi liberalii lui din Consiliul Local au cerut rezolvarea numeroaselor  probleme pe care oraşul le are - zona industrială de nord a orașului plină de gropi şi fără iluminat public, parcurile municipiului și locurile de joacă, câinii fără stăpân, situația dezastruoasă a drumurilor, problema apei menajere deversată în canalizarea pluvială, proasta calitate a apei în raport cu prețul acesteia,  sensurile unice făcute haotic, lipsa coșurilor de gunoi pe multe străzi importante, deszăpezirea defectuoasă, transportul local, etc.

Hits: 1619

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments