Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Au început lucrările la sala de sport a oraşului

Category: Administratie Published: Tuesday, 24 March 2009 Written by Gabriela Dobra

De ieri, au început lucrările la sala de sport ce se va ridica în perimetrul actualului târg second-hand, lângă Stadionul Municipal. La sfârşitul anului trecut, municipalitatea a predat amplasamentul societăţii care se va ocupa de construcţia acestei săli şi foarte probabil, lucrarea va fi gata până în toamna acestui an. “Ieri, au sosit reprezentanţii firmei constructoare şi au făcut ultimele măsurători, s-au trasat perimetrele şi deja se sapă pentru fundaţie”, a spus viceprimarul Costinel Vasilescu. Iniţial, sala de sport a fost prevăzută cu 150 de locuri, însă aceasta va fi extinsă şi vor fi amenajate aproximativ 300 de locuri. “Prin dublarea numărului de locuri, se doreşte ca sala de sport şcolară să fie transformată într-una municipală”, a mai spus viceprimarul. În noua sală de sport, tinerii din Curtea de Argeş vor putea să desfăşoare orice fel de activitate fizică.
Valoarea totală a investiţiei se va ridica la aproximativ 15 miliarde lei vechi, iar municipalitatea va asigura doar utilităţile în zonă. “Investiţia este făcută cu bani de la Compania Naţională de Investiţii, iar de la bugetul local vom plăti doar utilităţile şi spaţiul verde”, a explicat viceprimarul Costinel Vasilescu.
Pentru că sala se va ridica în perimetrul târgului de vechituri, acesta va fi mutat începând cu săptămâna viitoare, în zona târgului de animale.
Hits: 988

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments