Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Primii paşi pentru asfaltarea cartierului Marina

Category: Administratie Published: Thursday, 26 March 2009 Written by Gabriela Dobra

Recent, primarul Nicolae Diaconu a anunţat că au fost făcuţi primii paşi pentru asfaltarea cartierului Marina-Poştei. În cadrul şedinţei de consiliu din luna ianuarie, administraţia locală a aprobat studiul de fezabilitate “Modernizare străzi cartier Marina Poştei”. În prezent, în această zonă se fac lucrări pentru extinderea reţelei de apă şi canalizare menajeră. Cu acest studiu de fezabilitate se doreşte atragerea de fonduri şi pentru asfaltarea străzilor de aici. În proiect sunt incluse pentru asfaltare şi strada Tarniţa, precum şi toate ramificaţiile din strada Poştei. În total lungimea traseului studiat are 13 km, iar valoare estimată a investiţiei este de 7.000.000 de euro.
 „Am primit primele avize ce ne vor permite să mergem mai departe cu acest proiect. Am fost informaţi că proiectul a fost declarat eligibil şi va  trece mai departe, în etapa de evaluare”, a spus primarul Nicolae Diaconu.
Din valoarea totală a investiţiei, 85% va fi achitat din fonduri europene, 13% reprezintă contribuţia la nivel naţional şi 2% va fi contribuţia pe care urmează să o suporte consiliul local.
Hits: 987

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments