Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Prin Curtea de Argeş vor circula autobuze electrice

Category: Fapt divers Published: Tuesday, 07 May 2019 Written by Interes argesean

Proiectul „Dezvoltarea unui sistem de transport modern, accesibil și durabil în Municipiul Curtea de Argeș”, în  valoarea totală de 40,837,122.56 lei, care va fi implementat la Curtea de Argeş, presupune şi achiziţia unor autobuze electrice, afirmă primarul Constantin Panţurescu. Problema este că, deocamdată, de transportul local se ocupă o asociaţie care a câştigat o licitaţie, iar asociaţia mai are contract câţiva ani pentru transportul local.

Vă reamintim că la începutul lunii aprilie a fost semnat la Primărie de către viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice,şi primarul Panţurescu contractul de finanţare pentru proiectul menţionat mai sus. Proiectul vizează „creșterea mobilității urbane în municipiu prin dezvoltarea unui sistem de transport modern integrat, accesibil și durabil, care să contribuie la reducerea emisiilor de carbon”, potrivit portalului Primăriei. Printre altele, proiectul prevede staţii de închiriere biciclete, staţii de încărcare pentru maşini electrice, parcări sub şi supraterane, două noduri de transport şi alte lucruri de acest gen.

Hits: 1187

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments