Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Hidroelectrica anunţă a treia licitație pentru retehnologizarea hidrocentralei Vidraru

Category: Fapt divers Published: Wednesday, 15 May 2019 Written by Interes argesean

 Hidroelectrica  a anunțat pe sistemul electronic de achiziții publice a treia licitație pentru contractul de lucrări "Retehnologizare AHE Vidraru" . Acesta implică în principal derularea delucrari de montaj pentru întreg ansamblul de echipamente, lucrări de construcții la construcțiile hidrotehnice existente (Baraj, derivația sub presiune, centrală, bloc tehnic, galeria de fugă) în vederea consolidării acestora , lucrări de reparații a structurii de rezistentă, construire depozit pentru deșeuri și materiale refolosibile și de refacere a instalațiilor electrice, sanitare, de ventilație și PSI, lucrări de arhitectură în Centrală (refacere pardoseli și finisaje în spațiile tehnologice, recompartimentari spații) și Blocul tehnic (amenajare cameră de comandă), etc.

 Valoarea totală estimată a contractului este de 82.151.039 de euro, iar ofertele pot fi depuse pană pe 3 iunie. Ultimele două licitații au fost anulate de Hidroelectrica  pentru că „au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme”, potrivit sistemului electronic de achiziții publice.

Hits: 521

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments