Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Serviciul de Gospodărie se va ocupa şi de adunarea câinilor de pe străzi

Category: Fapt divers Published: Tuesday, 04 June 2019 Written by Interes argesean

Serviciul Public de Gospodărie Comunală (SPGC) este cel care va aduna maidanezii de pe străzile din Curtea de Argeş după ce Consiliul Local i-a delegat această activitate. O asociaţie din Germania, care are un adăpost lângă biobaza municipiului, s-a arătat dispusă la o colaborare. Un reprezentant al acesteia a participat la şedinţa de joi şi le-a spus consilierilor că asociaţia s-ar putea ocupa de câini după ce SPGC îi adună din oraş şi îi duce la sediul lor.

Directorul SPGC, Ioan Ghiţă, prezent şi el la şedinţă, era cam crispat. De la o vreme tot primeşte sarcini noi, dar nici până la această dată nu a prezentat aleşilor lcoali un program de activitate şi o organigramă ca să poată se facă tot ce i s-a pus în cârcă – de la reparaţia străzilor la administrarea parcurilor, a stadionului, a sălii de sport, a complexului de nataţie,  florile de pe domeniuol public,   locurile de joacă, iar acum şi câinii. „O să vin şi o să cer oameni ca să fac asta!”, le-a spus Ghiţă consilierilor locali. „O să luăm de la Salubritate (societatea Consiliului Local care avea şi echipă de hingheri – n.a.) oameni şi utilaje şi o să le dăm la SPGC!”, a spus primarul Constantin Panţurescu.

Hits: 360

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments