Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Doi bărbaţi, prinşi când vindeau cannabis la Curtea de Argeş

Category: Fapt divers Published: Friday, 21 June 2019 Written by Interes argesean

La data de 20.06.2019, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Piteşti au organizat o acțiune de prindere în flagrant a doi suspecți care intenționau să  comercializeze cantitatea de aproximativ 3 kg de cannabis, în schimbul sumei de 17.000 de euro, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT. Acţiunea procurorilor DIICOT a a vut loc la Curtea de Argeş, pe strada Lascăr Catargiu.

„În aceeași zi, pe raza județului Argeș, au fost efectuate două percheziții domiciliare, fiind identificate și ridicate diferite cantități de cannabis, sumele de 2.800 euro și 1.500 lei, precum și instrumente folosite pentru porționarea drogurilor comercializate (cântar de precizie, aparat de vidat).

În cauză există suspiciunea rezonabilă cu privire la faptul că, pe lângă cei doi suspecți prinși în flagrant, în activitatea de comercializare a drogurilor mai sunt implicate alte două persoane, una dintre acestea având cetățenia greacă.

Cei patru suspecți au fost aduși la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Pitești, în vederea audierii.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul cadrelor de jandarmi din cadrul  Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș”, precizează comunicatul citat.

Hits: 1366

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments