Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Liceeni din China, în vizită la Colegiul „Vlaicu Vodă”

Category: Fapt divers Published: Monday, 08 July 2019 Written by Interes argesean

O echipă de studenţi şi profesori chinezi a vizitat zilele trecute Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă”, continuând tradiţia pe care comitetul pentru proiecte internaţionale a dezvoltat-o din 2007.

Vizita a fost posibilă datorită relației foarte strânse dintre profesorul de chimie Gheorghe Costel şi Daniela Popescu, expert UNESCO, preşedinta Federaţiei Cluburilor şi Asociaţiilor UNESCO din Europa şi America de Nord.

Colegiul „Vlaicu Vodă” a primit vizita unei delegații de elevi și profesori de la patru licee private din China, condusă de Melody Yang, una dintre directoarele consorțiului educațional canadiano-chinez din care fac parte 28 de licee, printre care şi cele patru. Mulțumită impresiei pe care au făcut-o activitățile de proiect din cadrul parteneriatelor internaționale care au fost prezentate, sunt șanse foarte mari ca din această toamnă să înceapă o colaborare de tipul unui schimb educațional între Colegiul „Vlaicu Vodă”, Federația Cluburilor UNESCO și consorțiul canadiano-chinez.

Hits: 524

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments