Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Punte pietonală în loc de trotuare la podul de lângă Lukoil

Category: Fapt divers Published: Saturday, 24 August 2019 Written by Interes argesean

Podul de lângă benzinăria Lukoil nu are probleme, dar trotuarele au. „Trotuarele de la pod sunt ataşate, nu sunt construite, au fost ataşate pur şi simplu de pod”, spune inginerul Ştefan Dumitrache, consilier local. El le-a spus colegilor că a fost la podul al cărui trotuar s-a prăbuşit în pârâu zilele trecute cu primarul Constantin Panţurescu şi cu alţi specialişti şi au constatat cele de mai sus. Dumitrache, care le-a spus consilierilor că a construit „multe poduri” în viaţa lui, e de părere că iniţial a fost făcut podul, apoi „un şef de pe la partid care nu avea habar”, a propus şi construirea de trotuare şi cum nu s-a mai putut, acestea au fost lipite cumva de pod. „Aş propune o punte pietonală acolo, pentru că nu e sigur nici trotuarul care nu a căzut, şi nu pot fi băgate în structura podului trotuarele. Aşteptăm rezultatul expertizei apoi dl. primar va decide”, a mai spus Dumitrache.

Vă reamintim că pe 15 august, după ce o furtună groaznică s-a abătut asupra municipiului, un trotuar al podului, care era blocat şi semnalizat cu circulaţia interzisă, s-a prăbuşit în pârâu.

Hits: 685

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments