Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Chinezi, austrieci, turci, greci şi italieni se bat pentru autostrada Tigveni - Curtea de Argeş

Category: Fapt divers Published: Monday, 02 September 2019 Written by Interes argesean

Joi a fost termenul maxim pentru depunerea ofertelor la licitaţia pentru proiectarea şi construirea secţiunii 4 a autostrăzii Piteşti - Sibiu, respectiv Curtea de Argeş – Tigveni. Potrivit sistemului electronic de achiziţii publice, SICAP, au depus oferte următoarele firme sau asocieri de firme:

1. Strabag - Austria

2. Porr - Austria

3. Aktor - Grecia

4.China Railway - China

5. Impresa Pizzarotti - Italia

6. Tirrena Scavi - Italia

7. Alsim Alarko - Turcia

8. Ictas Insaat si Constructii SA - Turcia şi Romania

9. Kaylon Insaat - Turcia

10. Hapa Insaat - Turcia

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat pe 9 martie 2019 licitaţia pentru contractul „Proiectare și execuție Autostrada Sibiu – Pitești, Secțiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeș".

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Autostrăzii Sibiu – Pitești, Secțiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeș (km 81+900 – km 91+761) în lungime de 9,86 km, din care 1,35 km aferenți tunelul Momaia.

Valoarea estimată a procedurii de atribuire este de două miliarde de lei, fără TVA.

În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este de 60 luni, din care 16 luni pentru activitatea de proiectare și 44 luni pentru execuția lucrărilor.

Perioada de garanție a lucrărilor va fi de minim 5 ani, aceasta putând fi majorată de ofertanți până la maxim 10 ani.

Termenul limita de depunere a ofertelor a fost stabilit iniţial pentru data de 14 mai 2019, însă a fost prelungit ulterior.

Pentru secţiunea 5 a autostrăzii Piteşti – Sibiu, respectiv  Piteşti – Curtea de Argeş, ultimul termen, al 16-lea, pentru desemnarea câştigătorului este 16 septembrie.

Hits: 806

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments