Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Liceenii de la „Ferdinand I” s-au calificat la etapa judeţeană a Cupei „Coca Cola”

Category: Invatamant Published: Friday, 03 April 2015 Written by Interes Argesean

Echipa de fotbal a Liceului Tehnologic „Ferdinand I” s-a calificat la etapa judeţeană a ediţiei din acest an a Cupei Coca Cola. Astfel, tinerii din municipiul nostru vor participa în perioada următoare la următorul turneu de calificare, ce se va desfăşura la Piteşti.

În sala de sport a Colegiului Naţional „Vlaicu Vodă” a avut loc, zilele trecute, etapa locală a Cupei Coca Cola, în cadrul căruia s-au întrecut patru echipe de la liceele din Curtea de Argeş, după un sistem de joc eliminatoriu. În primul meci, sportivii de la Liceul Tehnologic „Ferdinand I” au învins cu 3 – 0, la „masa verde” echipa Liceului Tehnologic Forestier, după ce aceasta din urmă nu s-a prezentat la startul competiţiei. În celălalt meci disputat în cadrul etapei locale, echipa Colegiului Naţional „Vlaicu Vodă” (C.N.V.V.) a trecut cu 5 – 1 de formaţia Liceului Tehnologic Auto. Apoi, s-a disputat finala competiţiei, unde elevii de la Liceul „Ferdinand I” au spulberat cu 7 – 1 echipa C.N.V.V., obţinând totodată calificarea le etapa judeţeană a Cupei Coca Cola.

 

Liceenii din municipiul nostru vor avea un motiv în plus să lupte pentru câştigarea competiţiei, anul acesta marele premiu fiind un cantonament la un puternic club de fotbal din capitala Spaniei, Madrid.

Hits: 1451

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments