Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Elevii de la cercul de pictură „Culoare şi vis”, în finala concursului organizat de Toyota

Category: Invatamant Published: Friday, 08 May 2015 Written by Interes Argesean

Copiii de la Cercul de pictură „Culoare şi vis” din Corbeni, coordonat de profesoara de arte plastice Elena Stoica, s-au remarcat din nou la concursul organizat de renumita companie producătoare de autoturisme Toyota, concurs intitulat „Maşina din vis”. La fel ca şi în anii trecuţi, elevii argeşeni s-au calificat la etapa finală a concursului, asta după ce au obţinut cea mai bună clasare în cadrul concursului naţional. „La etapa naţională a concursului am obţinut primele două locuri, prin elevele Alexandra Gherghinoiu şi Daria Ciurea. Acestea s-au calificat direct la etapa finală a concursului, ce se va desfăşura la Tokyo, în Japonia. Astfel, nu vom mai fi nevoiţi să participăm la etapa europeană. Acest lucru vine ca o răsplată pentru rezultatele bune pe care le-am obţinut în anii trecuţi, când am reuşit să ne clasăm cel mai bine dinte ţările europene participante, obţinând în acelaşi timp şi medalia de aur”, a declarat Elena Stoica.

 

De asemenea, zilele trecute, copiii de la cercul de pictură au primit şi rezultatele pe care le-au obţinut la un concurs internaţional ce a avut loc în Turcia. Ca de fiecare dată, creaţiile micilor pictori argeşeni s-au bucurat de aprecierea juriului, care i-a recompensat cu premii importante, după cum urmează: Sorina Călinescu – medalia de aur, Ştefania Călinescu – medalia de aur, Alexandra Gherghinoiu – medalia de aur, Andreea Banu – medalia de Bronz şi patru menţiuni pentru Ioana Istvan, Mara Ureche, Miruna Dospinescu şi Alexia Nedelea. „ În plus, la un alt concurs ce a avut loc în Japonia Alexandra Gherghinoiu a obţinut Medalia de argint, iar în Taiwan Ada Ciontu a primit tot Medalia de argint”, a mai spus Elena Stoica.

Hits: 2081

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments (1)