Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Consilierul Nicolae Nedelcu - „Se cheltuiesc bani aiurea pentru transportul profesorilor iar elevii chiulesc!”

Category: Invatamant Published: Tuesday, 03 November 2015 Written by Interes Argesean

La Curtea de Argeş cadrele didactice care fac naveta vor primi bani pentru transport, a decis Consiliul Local. Astfel, la ultima rectificare a bugetului local au fost alocaţi 150.000 de lei pentru plata navetei dascălilor, dar propunerea, votată de Consiliul Local, a avut parte şi de reacţii negative. Cel care a simţit nevoie să vorbească a fost Nicolae Nedelcu, cel care a spus că „M-am opus să aruncăm banii aiurea la şcoli şi Bibliotecă”. „Când am plecat de acasă la TVR 1 era o emisiune…”, a încercat acesta să le povestească celorlalţi aleşi locali, dar nu a avut succes. A mai apucat să spună doar că „directorul Bibliotecii nu-şi face treaba”, iar „elevii chiulesc de la ore, de ce să mai dăm bani pentru profesori!”. Declaraţiile sale nu au fost luate în seamă, iar centrele bugetare au primit bani ca să le deconteze profesorilor naveta.

 

Este pentru prima dată după trei ani când dascălilor care lucrează la Curtea de Argeş dar locuiesc în alte localităţi li se decontează transportul de la şi la şcoală.

Hits: 1551

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments (3)