Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Liceul Auto, susţinut financiar de OMV şi de Steinel

Category: Invatamant Published: Wednesday, 18 December 2019 Written by Interes argesean

Liceul Tehnologic Auto din Curtea de Argeş are parteneriate cu firme importante. Ultimele astfel de legături între companii de top şi liceul argeşean s-au încheiat cu OMV şi cu Steinel Electronic. OMV a sponsorizat şcoala cu 47.400 de lei pentru amenajarea unui laborator necesar claselor de învăţământ profesional în specializarea confecţioner produse electrotehnice. De asemenea, Steinel Electronic a sponsorizat Liceul Auto cu 31.730 lei pentru acordarea de burse elevilor de la clasa profesională .

Consiliul Local a decis alocarea acestor sume din donaţii şi sponsorizări şcolii menţionate la şedinţa de săptămâna trecută la care a fost rectificat bugetul local. În urma rectificării mai multe instituţii de învăţământ au primit bani pentru acoperirea cheltuielilor cu utilităţile dar şi pentru cheltuielile necesare finanţării drepturilor copiilor cu cerinţe educaţionale speciale integraţi în învăţământul de masă.

Hits: 666

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments