Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Partidul Comuniştilor, condus de profesorul Ungureanu, înregistrat oficial

Category: Politic Published: Tuesday, 16 February 2016 Written by Interes Argesean

„Partidul Comuniștilor a obținut o nouă și importantă victorie, reapărînd pe scena politică națională a doua oară după 22 decembrie-cel-negru (…), prima înființare, (…), fiind acceptată de autoritățile Contrarevoluției abia după un proces de 11 ani și numai în urma Hotărîrii Curții Europene a Drepturilor Omului din 3 februarie (…), dar în anul (…) 2014 partidul a fost radiat pentru neparticiparea la ”alegeri”, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

 

„Actuala înregistrare oficială a Partidului Comuniștilor, dispusă prin decizia irevocabilă a Curții de Apel București la data de 10 februarie a.c., dă cale liberă partidului oamenilor muncii reorganizat, (…), în orașul Curtea de Argeș, ca și prima oară. Avem onoarea să notăm că, de data aceasta, cererea de înregistrare a avut susținerea publică și neechivocă a Ministerului Public (procuratura), fapt de semnificativă importanță”, precizează comunicatul semnat de preşedintele Partidului Comuniştilor, profesorul Gheorghe Ungureanu.

Hits: 1429

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments