Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

O întrebare de la PNL - De ce aţi mai venit în Argeş, domnule Diaconu?

Category: Politic Published: Friday, 30 March 2018 Written by Interes argesean

O dată la patru ani apare meteoric prin judeţul Argeş actorul Mircea Diaconu.  Tot meteoric a venit şi astăzi, 30 martie 2018. Nu ştim sigur care a fost scopul vizitei.
Probabil, ne-a vizitat în calitate de europarlamentar, nu ne-a lămurit. În acest caz, ar fi trebuit să prezinte un raport de activitate celor care l-au votat. Nu a văzut nimeni un astfel de raport. Aşa că, probabil, nu ne-a vizitat ca europarlamentar.

Putem presupune că Mircea Diaconu a venit meteoric să bea o cafea, să-l mai vadă lumea. El a purtat discuţii subiective şi impresioniste, la cafea, despre cum ar trebui să meargă ţara şi politica.  Sincer, ne puteam lipsi de aceste părerisme. 

După atâţia ani în Parlamentul European am fi aşteptat mai mult de la el.  Am fi aşteptat, de exemplu, nişte concluzii despre DN7C, drumul care leagă fostele capitale ale ţării Româneşti. 
Şi asta pentru că acest subiect a fost abordat chiar de către Mircea Diaconu, el a fost primul care a abordat necesitatea unui traseu cultural pe acest drum.
Or, astăzi, ce ne este dat să auzim? Iată ce: "Eu am vorbit despre oportunitatea de a face proiecte mari, cu finanţare de la Bruxelles, pe trasee culturale. Este foarte uşor şi foarte bine de făcut, dar autorităţile locale nu s-au întâlnit şi nu au început treaba!" Practic, acelaşi Mircea Diaconu ne spune, astăzi, că da, e oportun un astfel de traseu (extraordinar! fantastic! nu ne-am fi gândit!), dar că autorităţile locale nu se implică! 
Să trecem la alt subiect. I s-a comunicat lui Mircea Diaconu că nu mai pot fi atrase fonduri europene pentru Autostrada Piteşti-Sibiu. "Eu, acolo, la Parlamentul European, nu mă ocup cu autostrăzi" - a tranşat scurt Mircea Diaconu!
Preşedintele Adrian Miuţescu a declarat: „Mircea Diaconu a beneficiat, la un moment dat, de susţinerea PNL. Ne-a dezamăgit. El a promis că va face o copertină pe Transfăgărăşan  şi că se va ocupa de DN7C. Dar nu a făcut nimic. Ne este neclar în ce constă activitatea sa. Dar suntem convinşi că îi place acolo, privilegiile sunt bune.”
În concluzie, Mircea Diaconu nu se ocupă de aia, nu se ocupă nici de ailaltă. Nu am reuşit să aflăm exact cu ce se ocupă, un raport de activitate neexistând. 
La cafele, însă, dl. Diaconu spune orice despre orice. Mai vrea un mandat??

Departamentul de Comunicare al PNL 

Hits: 1272

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments