Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Senatorul Ioan Popa a părăsit PNL, iar liberalii regretă că "a decis atât de târziu să oficializeze relaţia sa cu PSD-ALDE”

Category: Politic Published: Thursday, 14 June 2018 Written by Interes argesean

Miercuri, senatorul liberal Ioan Popa, fost preşedinte al PNL Argeş, şi-a dat demisia din PNL şi „activează” ca senator ALDE. „De 16 ani sunt fidel valorilor și principiilor liberale. Am fost președinte de filială timp de 7 ani, vicepreședinte executiv al PNL, senator ales și liderul celui mai mare grup din Senat al partidului. (...)
Din păcate, rezultatele ultimelor alegeri nu au fost cele sperate de noi, așa încât mi-am asumat acest eșec și am demisionat atunci din toate funcțiile din partid. Am constatat că am fost considerat printre puținii vinovați... (...). Astăzi, partidul din care am făcut parte, pentru care m-am bătut atâția ani, s-a transformat complet. (...)De aceea am luat cea mai grea hotărâre din toată cariera mea politică: să demisionez din Partidul Național Liberal. (...)Voi activa ca senator al grupului ALDE; îi asigur pe argeșeni că nu voi abandona proiectele pentru județ”, a scris senatorul Popa pe facebook.

PNL are un program politic de opoziţie fermă la adresa actualei coaliţii de guvernare PSD-ALDE.Faptul că nu facem compromisuri şi penalizăm orice exces al coaliţiei PSD-ALDE îi nemulţumeşte pe câţiva colegi care încă nu au depăşit sindromul USL.Ca opozanţi fermi ai tandemului Dragnea-Tăriceanu, suntem mulţumiţi că senatorul Ion Popa a decis să se înscrie oficial pe drumul pe care a mers dintotdeauna, alături de ALDE şi partenerii lor socialişti.

Colegii din PNL care au muncit pentru domnul senator în campanie se vor simţi, poate jenaţi, să-l vadă acum alături de Tăriceanu şi de Dragnea.

Nouă, liberalilor, ni s-a reproşat de mai multe ori că încă mai există în partidul nostru simpatizanţi ai stângii, reminiscenţe ale USL-ului. Iată că aceştia se deconspiră singuri şi pleacă, unul câte unul, acolo unde le este locul.

Subprefect, prefect, senator, lider de grup în Parlament, chestor, preşedinte de filială judeţeană, Ion Popa a beneficiat din plin de brandul PNL, adunând toate aceste funcţii cu sprijinul Partidului Naţional Liberal şi al colegilor pe care i-a păcălit ani la rândul cu comportamentul său cameleonic.

Niciodată nu s-a exprimat foarte articulat ca opozant al PSD.

PNL Argeş nu a obţinut nicio victorie notabilă în mandatul său, iar în ultimele luni domnul Popa a fost doar o prezenţă fantomatică în viaţa Partidului Naţional Liberal. Prin urmare, nu este nicio pierdere în plecarea domnului senator Popa.  Drum bun alături de socialişti, Ion Popa!PNL va continua lupta ca partid de opoziţie cu şi mai multă îndârjire până când Argeşul va deveni liberal!”, spun liberalii într-un comunicat de presă al PNL Argeş.

Hits: 1096

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments