Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

„Așa cum era de așteptat, moțiunea de cenzură a fost respinsă!”

Category: Politic Published: Wednesday, 19 June 2019 Written by Interes argesean

COMUNICAT DE PRESĂ PSD

Așa cum era de așteptat, moțiunea de cenzură inițiată de opoziție a fost respinsă de Parlament. După cum s-a putut observa din numărarea voturilor, nici măcar toți parlamentarii opoziției nu au susținut moțiunea care s-a dovedit a fi o acțiune de imagine, fără un program serios și fără a încerca măcar să pună ceva în loc.

Pe lângă faptul că sancționează lipsa de alternative reale ale opoziției, rezultatul votului de astăzi reflectă încă o dată sprijinul de care se bucură Guvernul PSD -ALDE și programul de guvernare care până acum a produs efecte benefice în economie și pentru cetățeni.

Guvernul iese întărit din această încercare eșuată a opoziției de a se agăța de un rezultat al alegerilor din 26 mai care erau, de fapt, despre ce vrea România în Europa și nicidecum despre a schimba Guvernul care a fost consecința unui vot de încredere dat de cetățeni în 2016.

PSD și Guvernul vor continua, așadar, să pună în aplicare programul de măsuri care a condus la creșterea nivelului de trai al românilor și a produs plus-valoare în economie.

Senator Șerban Valeca,

Președinte PSD Argeș

 

Hits: 514

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments