Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Directorul Ioan Ghiţă zice că utilajele Serviciului Public de Gospodărie sunt „mai bătrâne decât şoferii lor”

Category: Social Published: Monday, 28 January 2019 Written by Interes argesean

Câteva zile din săptămâna trecută a nins la Curtea de Argeş iar străzile s-au umplut din nou de zăpadă. Argeşenii s-au plâns că autorităţile nu au curăţat carosabilul şi trotuarele, dar directorul Serviciului Public de Gospodărie Comunală (SPGC), Ioan Ghiţă, spune că nu e aşa.

„Nu sunt probleme cu materialul antiderapant, avem deja contracte încheiate de anul trecut”, afirmă Ghiţă. Dacă materialul antiderapant nu lipseşte, utilajele sunt în schimb vechi şi uzate, iar dacă au apărut probleme au fost din această cauză, spune directorul SPGC. „Problema cea mare pe care o avem şi am avut-o în ultimii ani se referă la lipsa de utilaje şi la lipsa de personal. Cu două autobasculante şi trei tractoare care sunt mai bătrâne decât şoferii de pe ele...căutăm să ne descurcăm”, afirmă directorul Ghiţă, care precizează însă că „uşor nu ne e!”

El declară că în fiecare seară în care a nins angajaţii SPGC s-aua dunat la sediu în echipă operativă şi apoi au ieşit pe străzi.

Hits: 1442

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments