Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Argeşean de 82 de ani, mort din cauza gripei. Sunt confirmate 92 de cazuri la Spitalul Judeţean

Category: Social Published: Wednesday, 13 February 2019 Written by Interes argesean

„Până la acest moment, la nivelul secțiilor Spitalului Județean de Urgență Pitești au fost confirmate 92 de cazuri de gripă, dintre care 39 la adulți și 53 la copii”, se arată într-un comunicat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti remis miercuri presei.

De asemenea, precizează comunicatul, încă o persoană din județul Argeș diagnosticată cu virus gripal și-a pierdut viața. Este vorba despre un bărbat în vârsta de 82 de ani, cu condiții medicale preexistente.

În cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești au fost instituite măsuri specifice privind accesul în unitate, măsuri care vizează atât siguranța pacienților cât și a aparținătorilor acestora.

Astfel, accesul aparținătorilor în unitate se desfășoară doar în timpul programului de vizită și doar pentru un singur aparținător pentru fiecare pacient; în secțiile cu risc crescut – Neonatologie, Boli Infecțioase, Oncologie, Obstetrică, ATI, Hematologie  accesul vizitatorilor este interzis.

Hits: 1309

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments