Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

„Chiriţa în carnaval” la Centrul de Cultură și Arte "George Topîrceanu”

Category: Social Published: Sunday, 17 February 2019 Written by Interes argesean

Argeşenii sunt invitați la teatru, în sala de spectacole a  Centrul de Cultură și Arte "George Topîrceanu” din Curtea de Argeş, luni, 4 martie, de la ora 19, la reprezentația comediei muzicale „Chiriţa în carnaval”, în regia lui Marius Bodochi, după Vasile Alecsandri.

„Rodica Popescu Bitănescu, Anca Sigartău, Manuela Cara și Marius Bodochi vor fi celebrele personaje Chiriţa, Bârzoi, Guliță, Luluţa, Safta,… adică snobismul, incultura, parvenitismul, corupţia, cu alte cuvinte metehne ale societăţii românești de veac XIX, dar care au rămas actuale şi societăţii contemporane. Vă aşteptăm cu drag!”, este invitația lansată de reprezentanții Centrul de Cultură și Arte "George Topîrceanu” .

Biletele s-au pus în vânzare la casa de bilete a instituției, la preţul de 40 de lei pentru locurile din prima jumătate a sălii de spectacol, respectiv la 20 de lei pentru cea de-a doua parte. Până la sfârşitul săptămânii trecute se vânduseră deja 300 de bilete, iar dacă vă grăbiţi mai puteţi prinde un bilet săptămâna aceasta.

Hits: 1221

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments