Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Serviciul de Gospodărie a primit în administrare locurile de joacă

Category: Social Published: Thursday, 23 May 2019 Written by Interes argesean

Serviciul Public de Gospodărie Comnală (SPGC) a primit în administrare locurile de joacă, sala de sport, parcarea din faţa sălii, aleea carosabilă din faţa stadionului şi stadionul municipal. Trecerea în administrarea SPGC a bunurilor aparţinând domeniului public înşirate mai sus se plănuieşte de mai multă vreme, şi probabil că în perioada următoare Serviciul Public va lua în administrare şi străzile din municipiu, străzi pe care oricum le are în grijă şi în administrare.

Preluarea locurilor de joacă şi a celorlalte obiective înseamnă mai multă responsabilitate pentru SPGC şi mai multă activitate. Primarul Constantin Panţurescu declara la începutul acestui an că „dacă nu se iau măsuri în domeniul de activitate al SPGC consecinţele negative pentru comunitatea locală ar fi importante”. Primarul îi reproşa directorului SPGC, Ioan Ghiţă, că primeşte bani din bugetul local „fără o creştere a calităţii serviciilor”, spunea că SPGC nu lucrează corespunzător pentru că „nu-şi adaptează resursele umane în sensul specializării lor”, că are tendinţa de funcţionare „ca un serviciu public rigid, neflexibil şi neadaptat nevoilor”, că are tendinţa de „restrângere a activităţii până la un minim”, în acest fel „îndepărtându-se de scopul pentru care a fost înfiinţat”. De asemenea, primarul mai vorbea de existenţa unor  „timpi morţi” în programul de lucru pentru personalul folosit în activităţile sezoniere.

Acum, programul de lucru ar fi trebuit să se cam umple iar „timpii morţi” să dispară o dată cu noile sarcini, mai ales că, în afara locurilor de joacă şi a celorlalte bunuri primite în administrare zilele trecute,Serviciul de Gospodărie se va ocupa, la iarnă, şi de deszăpezire, dar şi de complexul de nataţie, când va fi dat în folosinţă.

Hits: 390

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments