Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

La Colegiul „Vlaicu Vodă” se organizează simulări pentru examenele de admitere la Medicină

Category: Social Published: Thursday, 05 September 2019 Written by Interes argesean

În perioada 1 septembrie 2019 - 20 iulie 2020 elevii din Curtea de Argeş, dar un numai, au ocazia de a-şi testa cunoștințele acumulate până în acel moment cât și de a experimenta condițiile pe care le vor întâlni în ziua admiterii participând la cele 20 de zile de simulări de examene (100 de întrebări tip grilă) de chimie sau chimie și biologie care se vor organiza la Colegiul Naţional “Vlaicu Vodă”. Primul test are loc pe 5 septembrie.

De altfel, pe 31 august s-a încheiat Şcoala de vară Elevii de azi -medicii de mâine”, un   proiect educational care şi-a propus, şi a reuşit, să-i conducă pe elevi spre formarea unor performanţe şcolare în domeniul chimiei, anatomiei şi fiziologiei umane, care să-i ajute într-o viitoare carieră medicală. La Şcoala de vară au participat 20 de elevi din clasele a XI-a din Curtea de Argeş  și din împrejurimi.

Instituţiile organizatoare au fost Colegiul Național Vlaicu Vodă”, Liceul Tehnologic  Fedinand I” –, iar parteneri au fost  Inspectoratul Şcolar Judeţean, Universitatea Pitești- Asociația de Pteridologie, Școala Gimnazială “Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeş şi Școala Gimnazială Mihai Eminescu- Pitești

Activitațile au fost s-au desfășurat sub coordonarealector univ. dr. Păunescu Alina, Universitatea Pitești- Asociaţia de Pteridologie, prof.  Retevoi Romeo, Liceul Tehnologic „Fedinand I –Curtea de Argeş”, prof. Gheorghe Costel, prof. Florea Ştefana, laborant Deaconu Anca, Colegiul Național „Vlaicu Vodă”.

Hits: 1176

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments