Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Direcţia de Asistență Socială face angajări

Category: Social Published: Wednesday, 11 September 2019 Written by Interes argesean

Direcţia de Asistență Socială Curtea de Argeș angajează un kinetoterapeut debutant în cadrul Centrului de zi „Sfântul Iustinian”, un instructor de ergoterapie principal în cadrul Centrului de Recreare pentru Pensionari şi o infirmieră în cadrul Centrului Creșa Posada.

Condițiile specifice de participare la concurs pentru kinetoterapeut debutant sunt -studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licența sau echivalentă, în unul din domeniile de licență: kinetoterapie – specializarea kinetoterapie și motricitate specială sau sănătate – specializarea balneofiziokinetoterapie și recuperare.

Cei care vor să se înscrie la concurs pentru postul de  instructor de ergoterapie trebuie să aibă studii liceale, respectiv studii medii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat şi vechime în muncă minimum 5 ani.

Pentru postul de infirmieră condiţiile sunt - studii liceale, respectiv studii medii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat; vechime în muncă – minimum 6 luni.

Hits: 979

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments