Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

O veste bună pentru clienţii societăţii de apă canal!Aquaterm poate accesa fonduri europene

Category: Social Published: Friday, 01 November 2019 Written by Interes argesean

Societatea care furnizează apa şi canalul la Curtea de Argeş, Aquaterm SA, trece printr-o perioadă de redresare a activităţii, după ce a fost instalat noul Consiliu de Administraţie. Acesta a făcut public zilele trecute raportul de activitate pentru primele opt luni ale anului şi probabil că cea mai bună veste  este aceea că societatea poate accesa fonduri europene, cu condiţia ca la finalul acestui an Aquaterm să înregistreze profit.

Potrivit Raportului citat, la 31 decembrie 2018 societatea avea pierdere de 125.448 lei, dar în primul semestru din 2019 avea 98.135 lei profit. Noua conducere a redus personalul iar salarizarea se face acum diferenţiat. „S-a negociat un act adiţional al Contractul Colectiv de Muncă prin care salarizarea se face pe plaje de salarizare, începând cu 1 septembrie salariile fiind majorate cu până la 25% în funcţie de zona de interes a companiei, cea mai mare creştere fiind la nivelul personalului muncitor cu încadrare de instalator, buldoexcavatorist, electrician”, se arată în documentul citat.

Hits: 1906

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments (1)