Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

La Direcţia de Asistenţă Socială se desfiinţează un post de şofer

Category: Social Published: Tuesday, 05 November 2019 Written by Interes argesean

La Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) din Curtea de Argeş, subordonată Primăriei, se fac modificări ale organigramei şi ale statului de funcţii. Ele au fost impuse de noul Cod Administrativ, spune şeful DAS, Mariana Moise.

Astfel, se reorganizează Biroul Contabilitate, salarizare, administrativ în Birou contabilitate, achiziţii publice şi administrativ, iar la Compartimentul registratură, relaţii cu publicul, se desfiinţează funcţia vacantă de şofer, se transformă un post de natură contractuală în post de execuţie şi se înfiinţează o funcţie contractuală.

La DAS lucrează 110 persoane, din care 72 sunt asistenţi personali ai persoanelor cu handicap, 10 lucrează la Creşa Posada, 4 la Centrul pentru pensionari, 3 la Centrul „Sf. Justinian”, iar doi la Centrul de zi „Acces”. Restul sunt de găsit la sediul din strada 1 Decembrie, mulţi dintre ei fumând în faţa blocului sau stând de vorbă la telefon, pe scări.

Hits: 1048

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments