Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Blocajul de pe strada Râmnicu Vălcea, o problemă fără soluţii

Category: Social Published: Wednesday, 22 January 2020 Written by Interes argesean

Strada Râmnicu Vâlcea este blocată la mijlocul săptămânii din cauza târgului. Maşinile sunt lăsate peste tot, iar şoferii care trec prin zonă se plâng că stau cu zecile de minute ca să ajungă la pod.   Situaţia e veche şi pare fără ieşire. De mulţi ani se vorbeşte prin Consiliul Local despre această zonă care face de râs oraşul, mai ales că este intrarea dinspre Râmnicu Vălcea. Târgul săptămânal  blochează, practic, traficul, şi nu este nicio soluţie pentru această problemă.

Anul trecut, şi consilierul local  Emelian Orevicianu vorbea într-o şedinţă de Consiliu despre „ţigănia” din cartier şi despre faptul că se produc blocaje în trafic iar în zonă e mizerie. Primarul Constantin Panţurescu i-a spus că ştie problema, dar că nu sunt prea multe soluţii. „Singura posibilitate ar fi să-l mutăm pe strada Valea Iaşului, unde e o platformă betonată, ar fi mai bine acolo. Nu avem unde să-l ducem în altă parte”, a spus primarul. Nu s-a luat nicio decizie într-un sens sau altul, iar situaţia este aceeaşi.

Locuitorii zonei sunt exasperaţi de toată această aglomeraţie, de gălăgie şi de claxoane. „Pur şi simplu miercuri şi joi nu putem să ieşim din curte cu maşina noastră. Oamenii ţipă, se ceartă, sună claxoanele de parcă am fi cine ştie unde”, mărturiseşte un cetăţean.

Hits: 808

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments