Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Un cabinet stomatologic deschis la Curtea de Argeş pentru urgenţe

Category: Social Published: Tuesday, 24 March 2020 Written by Interes argesean

„În vederea efectuării urgențelor stomatologice pe teritoriul Județului Argeș, având în vedere prevederile art. 1 din Ordonanța Militară nr. 2/2020, privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, Direcția de Sănătate Pubică analizează pentru conformitate propunerile făcute de Colegiul Medicilor Stomatologi”, se arată într-un comunicat al Prefecturii. Cum cabinetele stomatologice s-au închis, s-a decis ca în fiecare municipiu să funcţioneze totuşi câteva cabinete pentru urgenţe. Astfel, în Argeș urmează să funcționeze 6 cabinete de stomatologie care să asigure intervenția în situațiile de urgență. La Pitești vor fi deschise patru cabinete : două cabinete de urgență pentru pacienții confirmați sau suspecți de COVID-19 (1 cabinet pentru adulți și unul pentru copii), un cabinet pentru pacienții aflați în carantină sau în izolare și un cabinet pentru restul populației, iar la Câmpulung și Curtea de Argeș câte un cabinet pentru populația din nordul județului.

În funcție de rezultatul analizei de conformitate, această propunere poate suferi modificări. Locațiile vor fi făcute publice după definitivarea procedurii, precizează comunicatul citat.

Hits: 2055

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments