Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Primul caz de coronavirus la Curtea de Argeş

Category: Social Published: Tuesday, 24 March 2020 Written by Interes argesean

”Cu toții traversăm o perioadă dificilă și vă asigur că autoritățile locale din Curtea de Argeș fac tot posibilul să facă față acesteia. Vreau să mulțumesc tuturor celor care se implică în mod direct în gestionarea acestor situații, de la voluntari, la colegii mei, la angajați ai autorităților partenere și la colaboratori.
Confirm prezența la Curtea de Argeș a primul caz de COVID-19 precum și faptul că s-au luat deja toate măsurile legale și recomandate”, a postat primarul Constantin Panţurescu pe facebook. El face un apel la „responsabilitate, rațiune și la calm” şi îi îndeamnă pe argeşeni să stea acasă.

Marian Ghiţă, managerul Bibliotecii Municipale, ne-a confirnat că este vorba despre soţia lui care s-a întors din Anglia pe 15 martie, iar sâmbătă, pe 22 martie, a fost luată cu izoleta de acasă. „Eu stau în casă, nu ies. Am vorbit cu o asistentă care mi-a spus că soţia mea răspunde la tratament şi că speră ca următorul test să aibă rezultat negativ. Eu nu am simptome”, ne-a spus Marian Ghiţă

Hits: 1321

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments