Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Argeşenii au aruncat zeci de televizoare

Category: Social Published: Sunday, 05 April 2009 Written by Gabriela Dobra
 
Sâmbătă, locuitorii din municipiu au avut din nou ocazia să scape de aparatura electrică şi electronică nefuncţională. În numai câteva ore, argeşenii au scos în stradă zeci de televizoare stricate, monitoare de calculator, frigidere sau aparate 
radio vechi. În total, s-au adunat 750 kilograme de deşeuri de echipamente electrice şi electronice. “Colectarea s-a desfăşurat fără nici un fel de incidente. Începând cu ora 09.00, cetăţenii au sunat la numerele de telefon anunţate, şi ne-au indicat locul unde au scos aparatura uzată. La ora 12.00, în colaborare cu angajaţi ai Transarg-ului şi cei de la Serviciul Public de Gospodărie Comunală, am mers pe străzile din oraş şi am făcut o ultimă verificare”, ne-a spus Constanţa Cârstea, inspector în cadrul Biroului Protecţia Mediului. Pe parcursului anului trecut, în cadrul campaniei “Marea Debarasare”, locuitorii din municipiu au aruncat peste 4 tone de echipamente electrice nefuncţionale.

Hits: 1042

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments