Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Protestul grefierilor şi arhivarilor argeşeni continuă

Category: Social Published: Wednesday, 08 April 2009 Written by Mihai Toma
 
Protestul grefierilor şi arhivarilor de la Tribunalul Argeş şi de la toate judecătoriile din judeţ a continuat ieri, pentru a doua zi consecutiv. protestatarii refuză să intre în sălile de judecată şi să elibereze sau să primească documente, nemulţumiţi 
de neplata unor sporuri restante. Acţiunea a perturbat activitatea instanţelor, grefierii participând doar la şedinţele de judecată cu arestaţi. „Acest protest afectează activitatea instanţelor, deoarece nu se intră în sala de judecată şi nu se lucrează cu publicul. Dacă cineva trebuie să depună un act la dosar, nu poate să facă acest lucru„, a declarat ieri purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Piteşti, Alina Mateescu. La protest iau parte aproape 500 de grefieri şi arhivari de la instanţele din judeţ, cu excepţia Curţii de Apel Piteşti. Liderul sindicatului „Arhigrefa” Argeş, Viorel Bratu, a explicat că protestatarii nu vor decât să primească nişte drepturi câştigate în instanţă şi nu vor încheia acţiunea până nu vor primi un răspuns pozitiv în acest sens. Sindicaliştii ar fi trebuit să primească pe 10 martie a doua tranşă din anumite sporuri restante, fiind vorba de sume cuprinse între 2.000 şi 5.000 de lei. 
Hits: 979

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments